Werken bij ViaViela

Werkstudent - Medewerker New Business (8 - 16 uur)

kwaliteit gastouderopvang

Wat ga je doen?

Via chat, mail, telefoon en social media ben je in contact met ouders die op zoek zijn naar opvang voor hun kindje(s) en met gastouders die via ons opvang willen bieden. Je informeert ze over de dienstverlening van ViaViela en overtuigt ze dat ViaViela dé partij is op het gebied van gastouderopvang.

Het betreft een functie voor minimaal 8 uur per week (heb je meer tijd, dan is uitbreiden tot ongeveer 16 uur mogelijk). Je werkt volgens een flexibel rooster van ma t/m vr tussen 09.00 en 20.00 uur vanuit ons kantoor in Best of vanuit huis.

Wie ben jij:

Je volgt op dit moment een HBO of WO studie en wilt de komende jaren naast je studie een leuke en interessante baan. Je bent niet bang om te telefoneren en communiceert helder.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een super leuke bijbaan, waar je in overleg je werkuren kunt afstemmen op je studie. Je kunt ook werken vanuit huis. Je verdient vanaf € 15,51 per uur. Daarnaast heb je nog recht op vakantie uren, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Een baan die goed op je CV staat voor het solliciteren na je studie!

Wie zijn wij?

ViaViela is met meer dan 40 vestigingen/gastouderbureaus door het hele land al jaren marktleider op het gebied van kleinschalige kinderopvang in huis. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid, maar onze ambitie is nog groter. Vanuit de centrale organisatie in Best werken we met ruim 20 collega’s.

Meer weten of solliciteren?

Interesse? Stuur ons je CV door via het online sollicitatieformulier of per mail naar sollicatie@viaviela.nl. Wil je eerst meer weten over het werk bij ViaViela, dan mag je ook bellen of mailen naar Vera of Senna en haar vragen naar haar ervaring. Vera en Senna werken al een tijdje naast hun studie bij ViaViela als medewerker New Business. Je kunt hen bereiken via 0499-425421.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je deel uitmaken van een snelgroeiend, professioneel, persoonlijk en dynamisch gastouderbureau, dan kom ik graag met jou in contact! Wie weet maken we binnenkort samen kennis onder het genot van een kopje koffie of thee.